Jelenlegi hely

Színes

A Liszt-mozaikok sikere Milánóban

2020.10.19

A Magyar Állami Népi Együttes vasárnap a milánói Teatro Repowerben Liszt-mozaikok című produkciójával szerepelt nagy sikerrel. A hatvanöt tagú együttes mellett az esten vendégművészek is felléptek.

Szőttesek és győztesek

2020.10.16

A Hagyományok Háza Népi Iparművészeti Osztálya, Heves Város Önkormányzata és a Hevesi Népművészeti és Háziipari Szövetkezet Országos Szőttespályázatát a szervezők eredményesnek ítélték. A részletekről Illés Vanda, a Hagyományok Háza osztályvezetője számol be.

Megnyitotta kapuit az új hobbiáruház

2020.10.15

Hosszú évek kihasználatlansága után élet költözött az egykori Hypernova épületébe. Az ország egyik legnagyobb hobbiboltja ma reggel nyitotta meg dunaszerdahelyi áruházának kapuit a vásárlók előtt.

Unja az esős napokat? Csobbanjon!

2020.10.13

Ha a következő hűvös, esős napokat kellemes termálvízben lubickolva töltené, ne hagyja ki a lehetőséget! A dunaszerdahelyi Thermalpark kedden és szerdán is várja Önt!

Türelmesnek lenni

2020.10.08

Nem vártuk az új intézkedéseket, de tudtuk, hogy elkerülhetetlen lesz. Az 1918-ban kirobbant spanyolnáthajárvány óta nem élték át azt az emberek, amit most vagyunk kénytelenek átélni. Akkor a járvány több áldozatot követelt, mint az első világháború, s csak...

Lecserélték a Gmail jól ismert logóját

2020.10.07

A Google megújította a G Suite szoftvercsomagját, amely mostantól Google Workspace néven lesz elérhető, és ezzel együtt néhány ismert szolgáltatás logóját is lecserélte. Megváltozott többek között a Gmail ikonja is, mutatjuk, milyen lett az új verzió.

Összevonják az Instagram csevegőjét a Messengerrel

2020.10.05

A Facebook már korábban ígéretet tett arra, hogy lehetővé az üzenetküldést az egyes platformjai között (Instagram, Facebook, WhatsApp), és most be is jelentették ennek az első állomását, ami részben összevonja a Instagram csevegőjét a Messengerrel.

DAC-szurkoló vagyok – Fekete György, alias Pakke

2020.10.05

Vendégünk Dunaszerdahelyen, a Szever kettes lakótelepen nőtt fel, ott ragadt rá beceneve is, a haverokkal vívott téli hokimeccsek alkalmával. Pekka Pakke finn jégkorongozó volt, s mikor választani kellett, ki melyik játékos „bőrébe bújik”, ő kedvenc...

Mindenki Imikéje

2020.09.29

Figyelem! Ez a levél termék-/ és személymegjelenítést tartalmaz. És távolról sem mindenkit, akinek itt kellene lennie. Ők (TI) mind ott vagytok a sorok közt. Ha itt a helyetek, jól tudjátok, hogy így van.

Le minden k(l)órral!

2020.09.29

A Sárkány ellen sárkányfű rovatban volt már szó elég sok alternatív terápiáról. Ezek között volt olyan, mely bizonyos esetekben segíthet (például az akupunktúra hátfájdalom esetén), meg olyan is, ami ugyan nem effektívebb a placebónál, de legalább nem is...

MEdiawave együttlét 2020

2020.09.24

E hét péntekjén és szombatján érdekes zenei utazás keretében valósul meg az NFG klubban az idei MEdiawave együttlét, amely keretén belül izgalmas, laza zenei csemegéket kínálnak a szervezők.

Oldalak