Jelenlegi hely

Könyvbemutató

Könyv az „utca hívőjének” és „nem hívőjének”

2017.03.09

Póda Erzsébet, a Csallóköz hetilap főszerkesztője, és Albán József bősi plébános, a Remény hetilap főszerkesztő-helyettese mutatták be dr. Herdics György c. apát A szavak ereje… címmel megjelent, válogatott írásokat tartalmazó kötetét március 8-án este a...

A szavak ereje

2017.02.24

Dr. Herdics György c. apát A szavak ereje című új könyvét Póda Erzsébet, a Csallóköz hetilap főszerkesztője és Albán József bősi plébános, a Remény hetilap főszerkesztő-helyettese mutatja be március 8-án, szerdán, 18,30 órakor.

Szilvássy József: Emlékeim fényei

ápr 27

A Vámbéry Polgári Társulás és a Lilium Aurum Lap- és Könyvkiadó tisztelettel meghívja Önt és kedves családját Szilvássy József - Emlékeim fényei című könyvének bemutatójára.

Helyszín: 
Symbol Cafe, Kukučínova 459
Belépő: 
nincs

Szlovákul szeretni könyvbemutató

ápr 27

A csallóközi származású Durica Katarina, Szlovákul szeretni c. regényének könyvbemutatóját szervezik április 27-én, szerdán este hatkor a Vermes-villában.

Helyszín: 
Kortárs Magyar Galéria, Vermes-villa

Durica Katarina Dunaszerdahelyen

2016.04.25

A csallóközi származású Durica Katarina, Szlovákul szeretni c. regényének könyvbemutatóját szervezik április 27-én, szerdán este hatkor a Vermes-villában.

Kukkónia könyv- és filmbemutató

2016.02.29

Különleges könyvbemutatóra és rendhagyó filmbemutatóra várja az érdeklődőket a Családi Könyvklub március 16-án, este 18.00 órakor a Dunaszerdahelyi Városi Művelődési Központ kistermében (bábszínház).

A hadifoglyok köztünk éltek

2016.02.23

Kedd este a Vermes-villában teltház előtt mutatták be az első világháborús csallóközi hadifogolytáborokról szóló kiadványt.

Dunaszerdahelyen is bemutatják a kötetet

2016.02.16

Jövő héten szerdán, vagyis február 24-én délután öt órakor mutatják be a dunaszerdahelyi közönségnek A csallóközi olimpikonok arcképcsarnoka című színes kiadványt a Vermes-villában.

Strieženec Alex - Mi, muzsikus lelkek

jan 27

A Vámbéry Polgári Társulás és az AB-ART Könyvkiadó tisztelettel meghívja Önt és kedves családját Strieženec Alex - Mi, muzsikus lelkek című könyvének a bemutatójára.

Helyszín: 
Symbol Cafe, Kukučínova 459
Belépő: 
ingyenes