Jelenlegi hely

Újult erővel kezdhetnek a munkába

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, október 1 - 11:11 | Hírek
Három városi intézmény igazgatói posztjára írtak ki pályázatot a nyáron – a megválasztott vezetők közül azonban csak ketten kezdték el október 1-jével a munkát.
Újult erővel kezdhetnek a munkába

A Szociális Szolgáltatások Központjának igazgatói posztjára egy jelentkező volt, az előző igazgató, Bíró Johanna személyében, aki teljesítette a feltételeket, és a képviselő-testülettől is bizalmat kapott.

A nyugdíjaspanziók igazgatói posztján az eddigi igazgatót, Pongrácz Kálmánt erősítették meg, aki magabiztosan nyerte meg a pályázati kiírást.

Mindkettőjüket hétfőn nevezte ki a képviselők döntése alapján az igazgatói munkakörbe hivatalában Hájos Zoltán polgármester.

A legszorosabb végeredmény a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ esetében született, amelyet Takács Tímea, a városi hivatal kulturális, ifjúsági és sportügyek önálló alosztályának vezetője nyert meg.

A pályázat nyertesét, Takács Tímeát ugyanakkor – 9 igen és 11 tartózkodás mellett – legutóbbi ülésén nem nevezte ki a képviselő-testület.

A keletkezett joghézag miatt hétfőn ülésezett az oktatási és kulturális bizottság, amely egyrészt kinyilvánította, hogy tiszteletben tartja és megerősíti a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ igazgatói posztjára kiírt pályázat végeredményét, másrészt javasolta a polgármesternek, hogy amíg a képviselő-testület nem dönt az új igazgató kinevezéséről, addig az ideiglenes ügyvivői feladatokkal a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ egyik alkalmazottját, a művelődési központ mellett működő Kortárs Magyar Galéria igazgatóját, dr. Iván Pétert bízza meg.