Jelenlegi hely

Nyílt nap fiatal kapusok számára: már csak keddig lehet jelentkezni

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, április 12 - 15:05 | DAC-IFI
Április 16-án, kedden zárjuk a fiatal kapusok számára meghirdetett nyílt napra való jelentkezést, amely két nappal később kerül megrendezésre.
Nyílt nap fiatal kapusok számára: már csak keddig lehet jelentkezni

Jövő csütörtök délután nyílt napot rendez a DAC a 7 és 17 év közötti KAPUSOKNAK a klub futballakadémiáján.

A fiatal kapuspalántáknak itt lehetőségük nyílik közelről megtekinteni Szlovákia legmodernebb labdarúgó akadémiáját és együtt edzeni az első ligás DAC válogatott hálóőreivel.

Az ifjú játékosokkal Adrian Slančík, Martin Jedlička, Patrik Macej, Tomasz Kucz és Száraz Benjámin foglalkozik majd. Az edzésegység fő irányítója a DAC kapusedzője, Martin Raška, a segítői pedig Novota János és Kantár Szilárd lesznek.

A különleges kapusgyakorlatok mellett a fiatalok erőnléti gyakorlatokat is kipróbálnak a DAC felnőttcsapatának kondíciós edzője, Laura Stosno-Krohn felügyelete alatt.

A jelentkezési lapot és bővebb információkat itt találják.

Időbeosztás és útmutatás a résztvevők számára: 

15.00 óra: az akadémia megtekintésének kezdete; a fiatal kapusokat és azok szüleit a DAC hálóőrei kísérik végig az akadémia területén, akik szívesen válaszolnak az Önök kérdéseire

15.45 óra: a megtekintés vége, átöltözés edzőruhába

16.00 óra: az edzés kezdete

A gyakorlás a MOL Football Academy műfüves pályáján zajlik majd. Megkérjük az érdeklődőket, hogy hozzanak magukkal sportfelszerelést!

Forrás: fcdac.sk