Jelenlegi hely

Élő online beszélgetés Martin Jedličkával

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, április 7 - 10:56 | DAC hírek
Április 9-én, csütörtökön 18 órától a DAC és a cseh U21-es válogatott kapusa lesz a vendég klubunk hivatalos Facebook-oldalán.
Élő online beszélgetés Martin Jedličkával

Múlt héten Kalmár Zsolt volt az első vendég a klubunk hivatalos Facebook profilján folytatott élő beszélgetések sorozatában. A második rész most csütörtökön, 2020. április 9-én 18:00 órától következik, és a szurkolók kérdéseire ezúttal Martin Jedlička fog válaszolni.

Amennyiben Te is kérdezni szeretnél, de még nem vagy tag, akkor regisztrálj a Facebookra, és nyomd meg a Tetszik gombot a DAC 1904 hivatalos oldalán.

Ha már a Facebook regisztrált tagja vagy, és csatlakoztál is a DAC-hoz, akkor nem kell mást tenned, mint beírni a kérdést FB profilunkon, a következő módon:
- hozzászólásként ennek a cikknek a posztja alá
- hozzászólásként az élő beszélgetés alá

Várjuk a kérdéseket!

Martin Jedlička nem reagál erkölcsbe ütköző vagy stílusában nem megfelelő kérdésekre, illetve fenntartjuk a lehetőségét, hogy azonos tartalmú kérdések esetén csak az első kerüljön megválaszolásra! Amennyiben kezelhetetlen mennyiségű kérdés érkezik, akkor természetesen igyekszünk majd a későbbiekben reagálni, illetve az érdekesebb témákat a dac1904.sk-n kifejteni!

F: dac1904.sk