Jelenlegi hely

Egészségügyi felügyelet a MOL Arénában

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, október 22 - 10:29 | Oktatás
2019. október 20-án a dunaszerdahelyi Egészségügyi Középiskola négy diákja – Végh Angéla, Marczell Anna, Széll Kitti és Hobot Anna - részt vehettek a DAC – ViOn Zlaté Moravce mérkőzésen a MOL Arénában, ahol az egészségügyi felügyeletet biztosították.
Egészségügyi felügyelet a MOL Arénában

A lányok nagyon izgatottak voltak és nagyon örültek, hogy pont rájuk esett a választás. Erről a lehetőségről nagyon pozitívan nyilatkoztak:

„Az ilyen programok segítenek abban, hogy napról napra jobban megkedveljük a nővéri szakmát, és megértsük annak fontosságát a mindennapokban is. Az embereken segíteni nem kötelességből kell, hanem szívből. Fantasztikus élmeny volt hétezer ember előtt a MOL Aréna szélén állni, „bevetésre“ várni, közben pedig átélni a mérkőzés hangulatát. A mentőtisztek nagyon felkészültek és tapasztaltak. Számunkra a legnagyobb élmény az volt, hogy igazi mentősnek érezhettük magunkat, ill. a jövőnk tervezéséhez is utat mutatott; célt, hogy hova juthatunk el majd egyszer a nőveri szakmán belül."

A nap fénypontja volt, hogy a meccs végén Kalmár Zsolttól és Milan Šimčíktől megkaptuk a mérkőzésen viselt mezüket. Megszeretnénk köszönni a MOL Arénanak, Majának és Tanárainknak, hogy ott lehettünk és természetesen Zsoltnak és Milannak a mezt.

Szöveg és kép: Pintes Lívia