Jelenlegi hely

Sárga-kék látogatás a Vámbéryben

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, szeptember 9 - 16:14 | Oktatás
Focis vendégeket fogadtak hétfő ebéd után a Vámbéry Ármin Alapiskola osztálytermében, ahova a DAC labdarúgói látogattak.
Sárga-kék látogatás a Vámbéryben

Ahogy Masszi János, az iskola igazgatója kérdésünkre elárulta, ők kezdeményezték a találkozót, amelyet a dunaszerdahelyi klub is pozitívan fogadott, így a hétfői iskola nap végét Vida Kristopher és Vida Máté látogatása színesítette az oktatási intézményben, akiket Nagy Krisztián, a DAC külső kapcsolatokért felelős menedzsere is elkísért.

A játékos érkezését a sorsolással kiválasztott osztálynyi diák nagy buzdítással üdvözölte, majd Masszi János kiemelte, milyen fontos szerepet tölt be az identitásunk őrzésében a DAC is, amely emellett sok öröm forrása a szurkolóknak. Az iskola is a magyarságunk őrzője, s mint kiderült, minden diák már járt legalább egy sárga-kék mérkőzésen is.

Ezután előbb Vida Kristopher majd Máté is röviden bemutatkozott, hogy aztán válaszoljanak a diákok kíváncsi kérdéseire és aláírásokkal lepjék meg a lelkes fiatal szurkolókat, akik közül többen maguk is versenyszerűen sportolnak.