Jelenlegi hely

Remek hangulatú lemezbemutató a Vermes-villában

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, november 12 - 19:49 | Kultúra
Haizok Melinda lemezbemutatójának adott otthont hétfőn este a Vermes-villa.
Remek hangulatú lemezbemutató a Vermes-villában

A dunaszerdahelyi születésű énekesnő első stúdióalbuma a Bennem él címet kapta, s november 11-én ismerkedhetett meg a nagyközönség a lemez 11 dalával. Ezek mindegyikének szövegét a hétköznapokban német nyelvtanárként dolgozó Melinda írta, akivel az este során Gasparik Fecó zeneszerző, az Arizóna frontembere beszélgetett. Sőt, a dalszerzőpáros három dalt is előadott közösen az albumról, Fecó zongorán kísérte a csallóközi énekesnőt.

Az est során több vendég is dalra fakadt. Kezdésként az X-Faktorban a legjobb 24 közé jutó vásárúti László Enikő bizonyította tehetségét, majd Stift Cynthia bemutatta Haizok Melinda egy neki írt szerzeményét és egy feldolgozást, hogy aztán Valaskó Feri egy Demjén dallal szórakoztassa a közönséget. A remek hangulatú est zenei zárását pedig Rásó Richievel közös rapes előadás biztosította, amely ugyancsak meghallgatható az albumon, s Dunaszerdahelyen hatalmas sikert aratott.

A népes közönség ezután hosszú percekig gyűjtötte be az aláírt lemezeket, amelyen lírai, latin és pörgősebb dalok egyaránt megtalálhatók. A rendezvény és a lemez létrejöttét Dunaszerdahely Városa támogatta.

Címkék: Haizok Melinda