Jelenlegi hely

Országos képzőművészeti verseny: Család cigaretta nélkül - 8. évfolyam

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, október 8 - 14:46 | Közérdekű
A Család és Társadalom Polgári Társulás a 2019/2020-as tanévben is megrendezi képzőművészeti versenyének következő, A család cigaretta nélkül 8. évfolyamát
Országos képzőművészeti verseny: Család cigaretta nélkül - 8. évfolyam

A feladat, az alábbi témakörök köré épülő képzőművészeti alkotások elkészítése:

  • egészséges életmód
  • hogyan szeretném tölteni a szabadidőmet
  • a cél, a negatív hozzáállás bemutatása a dohányzással és más függőséget okozó anyaggal szemben

Ebben az évfolyamban 2 kategóriában versenyezhetnek az alapiskolás és a művészeti alapiskolás gyerekek egész Szlovákiából, melyért a jutalom több értékes nyeremény – okostelefonok, powerbankek, USB diszkek, pólók saját alkotással díszítve.

  1. országos képzőművészeti kategória: országos képzőművészeti verseny, ahol a nyerteseket szakmai zsűri választja ki . Az első 10 helyezettet díjazzák!
  2. országos internetes kategória: országos internetes verseny, amelynek célja a projekt hirdetése, ahol a közönség internetes szavazás során dönt a nyertesekről. A szavazásra a www.rodinabezcigariet.sk weboldalon kerül sor. Az első 10 helyezett kerül kiértékelésre!

A verseny pontos szabályait és a versennyel kapcsolatos további információkat megtalálják a rodinabezcigariet.sk weboldalon vagy a RodinaBezCigariet facebookos oldalon.

A polgári társulás célja Szlovákia nemzeti kábítoszerellenes stratégiájának terjesztése és rámutatni arra, hogy már egyre fiatalabb gyermekek körében terjed a kábítószerhasználat, mely komoly társadalmi probléma.

A verseny a Szlovák Köztársaság Egészségügyi Minisztériumának pénzügyi támogatásával valósul meg - a 2019-es kábítószerellenes tevékenységekre szánt célzott támogatás keretében.

A Család és Társadalom Polgári Társulás