Jelenlegi hely

A Lidl döntött: 2021-ben készül el a játszótér

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, április 2 - 20:41 | Hírek
Az év első két hónapjában a dunaszerdahelyiek példátlan összefogásról tettek tanúbizonyságot, s ennek köszönhetően a Lidl kereskedelmi lánc országos versenyének nyertesei közé kerültek, ami azt jelentette, hogy új játszótér épül a német vállalat forrásaiból városunkban.
A Lidl döntött: 2021-ben készül el a játszótér

A városi hivatal ugyanakkor a napokban a Lidl vezetőségétől egy levelet kapott, amelyben arról tájékoztatnak, hogy mivel a játszótér programjuk fő célja a közösségi tér kialakítása, ahol az emberek találkoznak, s úgy látják, ez a koronavírus okozta szabályozások következtében nem lesz lehetséges a közeljövőben, így a játszóterek elkészítését egy évvel elhalasztják. Tehát Dunaszerdahelyen is a jövő évben készül el a játszótér.

Egyúttal szerződéses módon is jelzik a 2021-es megvalósítást, ezzel is biztosítva minden nyertest, hogy a játszóterek elkészülnek, hasonló harmonogrammal mint idén történt volna. A vállalatnak egyébként mint korábban kiderült, az idei évfolyama volt az utolsó ezzel a projekttel, ezért is volt hatalmas siker, hogy a sokszorosan szorosabb versenyben a dunaszerdahelyiek a győztesek között tudtak végezni.

Címkék: Lidl