Jelenlegi hely

Lampionos felvonulás a hősök tiszteletére

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, október 20 - 20:01 | Hírek
Október 23-án, szerda este 18 órakor – a hivatalos városi programot követően – hangulatos, ugyanakkor méltóságteljes eseménnyel, lampionos felvonulással is megemlékeznek Dunaszerdahelyen az 1956-os magyar forradalom októberi eseményeiről.
Lampionos felvonulás a hősök tiszteletére

A Családi Könyvklub szervezésében zajló eseményen a hangulatról az ezernyi színes fényben pompázó lampionok, valamint a nádszegi tíztagú fúvószenekar, a Rezesbanda fog gondoskodni.

A felvonulás a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ előtti térről indul, alig fél órás menettel, mígnem a lampionos felvonulók megérkeznek a Városháza mellé, az 1956-os magyar forradalom hősei tiszteletére emelt emlékműhöz. 

Az emlékműnél fejet hajtanak a hősök tiszteletére, kifejezve mindannyiunk szabadságvágyát!

A felvonulás szervezője, a Családi Könyvklub vezetője, Győry Attila szeretettel a kisgyermekes családokat is, hiszen a felvonulási táv korrekt, nincs nyílt lángú lampion, csak biztonságos led-lampiomnokat használnak, s a csaknem 13 féle színben pompázó led-lampionokat a helyszínen biztosítják, illetve bárki kiválaszthatja magának lampionokat a Családi Könyvklub könyvesboltjaiban is!

Egy csodálatos, hangulatos és mégis méltóságteljes lampionos felvonulás Dunaszerdahelyen, ami békés, családi esemény... Remek és igazi különleges élményben lesz része annak, aki kimozdul otthonából, s úgy dönt, hogy részt vesz ezen a nemes eseményen...

A városi megemlékezés programjáról itt olvashatnak!