Back to top

A 2017/18-as szezon: DAC U16

Publikálva: 2018, július 5 - 19:52
A DAC ifjúsági csapatai teljesítményének értékelése a 2017/18-as idényben - U16-os fiatalabb serdülők.

A csapat mérlege: 33 mérkőzés, 7-3-23, 41:94-es gólarány, 24 pont

Góllövők: Takács Tomáš 6, Sárközi Dávid 5, Herman Mário 4, Bögi Ferenc 4, Renczés Zoltán, Vinger Erik és Farkas Bertalan 3, Adam Bobrovský, Marek Švec és Vass Máté 2, Szalma Dániel, Molnár Jakab, Kása Tibor és Matej Klačman 1.

A stáb: Ravasz Tibor - vezetőedző, Zsákovics Tibor -asszisztens, Martin Matlák - kapusedző, Ludik György – fizioterapeuta, masszőr, Mautner Béla - csapatvezető

A vezetőedző értékelése – Ravasz Tibor: „A nemrég befejeződött idényt két részben kell kiértékelni. A gárda őszi teljesítményét nem értékelhetem, hiszen csak a télen vettük át az irányítást. A téli felkészülés nagyon sikeres volt, és azt vártuk, hogy a bajnoki találkozókon jobb teljesítményt nyújtunk majd és több pontot is szerzünk. Néhány találkozón megmutatták a tudásukat a srácok, más meccseken pedig csalódást okoztak. A tavasz folyamán 17 pontot gyűjtöttünk, amivel elégedettek lehetünk, bár személy szerint azt gondolom, hogy hat ponttal több állhatna a nevünk mellett. Ezúton szeretném megköszönni a srácoknak és a kollégáknak az elvégzett munkát.”

Végső táblázat:

Fiatalabb serdülők 1. ligája - U16, 2017/18

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Cookies